Повернутись до усіх Новин

Музика-наш фронт

23 січня у дитячій школі мистецтв м. Винники відбувся фортепіанний концерт студентів Львівської музичної академії ім. М. В. Лисенка (клас Заслуженого діяча мистецтв, професора Олени Пилатюк).
У цей непростий час для України ми як ніколи мусимо щодня працювати і йти до перемоги кожен на своєму фронті. Музиканти – не виняток, адже ніщо так не допомагає і не об”єднує у всі часи – в прості і складні , як музика! Концерт, який організувала і провела професор Олена Пилатюк, познайомив учнів школи з найвідомішими творами класичного фортепіанного репертуару, а також дав змогу вийти на сцену молодим піаністам, які вже 26 січня виконають свою концертну програму в Івано-Франківській обласній філармонії ім. І. Маланюк у супроводі оркестру HARMONIA NOBILE.
Публіка почула концерт фа-мінор Й. С. Баха у виконанні студентки 3 курсу Анни Кузик; Концерт №1 Л. ван Бетховена (частина перша) у виконанні студента 2 курсу Костянтина Родіна, а на завершення прозвучали Трансцендентний етюд №6 “Видіння” Ф. Ліста та Скерцо №3 Ф. Шопена у виконанні асистента-стажиста Ростислава Федини.
Слухачі були в захваті. Виконавці показали дуже високий рівень підготовки. Після успішного концерту молоді музиканти отримали гучні овації, а учні отримали нові яскраві музичні враження на все життя!

Додати коментар