Повернутись до усіх Новин

Наукова конференція «Динаміка розвитку музичного мистецтва в сучасних соціокультурних умовах»,

Запрошуємо до участі у науковій конференції «Динаміка розвитку музичного мистецтва в сучасних соціокультурних умовах», що відбудеться __2__грудня  2022 року в рамках науково-творчої акції «Мистецтво молодих – 2021», започаткованої НАМ України і присвяченої 25-річчю заснування Національної академії мистецтв України.

Проведення конференції у 2022 році планується у змішаному режимі (режимі присутності та онлайн-режимі – платформа Zoom). Програма конференції та інформація щодо підключення будуть доступними на офіційних сайтах НАМ України http://academia.gov.ua та ЛНМА імені М.В. Лисенка _lnma.edu.ua_.

Конференція проводиться в рамках науково-творчої акції «Мистецтво молодих – 2021» з ініціативи Президії Національної академії мистецтв України. Серед учасників конференції – випускники закладів вищої освіти України мистецького профілю, молоді науковці ІПСМ, ІК НАМ України, інших наукових установ, закладів вищої освіти України.

Для подачі заявки на участь у конференції та надсилання тез необхідно надіслати заявку на адреси електронної пошти: stankovychrada@gmail.com та phhp74@gmail.comКінцева дата прийому заявок та тез – 28 листопада 2022 року (включно). 

Інформація про конференцію

Додати коментар