Повернутись до усіх Новин

У Львові відбудеться Фестиваль «Антологія української камерно-інструментальної музики»

Фестиваль «Антологія української камерно-інструментальної музики» (до 30-річчя незалежності України; до 70-річчя діяльності кафедри камерного ансамблю та квартету ЛНМА ім. М.В. Лисенка) триватиме впродовж 15-16 грудня 2021 року у  Художньо-меморіальному музеї Олекси Новаківського – відділенні Національного музею у Львові імені Андрея Шептицького, що на вулиці Листопадового Чину, 11.

         У програмі мистецького форуму звучатимуть камерно-інструментальні твори Максима Березовського, Олександра Лизогуба, Віктора Косенка, Володимира Флиса, Мирослава Скорика, Євгена Станковича, Віктора Камінського, Анни Станько, Романа Цися у виконанні студентів кафедри камерного ансамблю та квартету ЛНМА імені М.В. Лисенка та за участі концертмейстерів – Лауреатів всеукраїнських та міжнародних конкурсів.

         Проведення цьогорічного Фестивалю «Антологія української камерно-інструментальної музики» у Художньо-меморіальному музеї Олекси Новаківського в атмосфері творчої лабораторії славетного художника-колориста можливе завдяки старовинному фортепіано – антикварному роялю з дому Родини Колесс. 

Програма Фестивалю

Додати коментар