Повернутись до усіх Новин

ЯКІВ ЦВЄТІНСЬКИЙ. Лекція на тему: «Як почати імпровізувати»

27.10.2022 ЛНМА імені М.В.Лисенка, аудиторія № 39
Кафедра джазу та популярної музики

ЯКІВ ЦВЄТІНСЬКИЙ
Лекція на тему: «Як почати імпровізувати»

Яків Цвєтінський – український джазовий трубач, композитор, педагог. Викладач музичних академій у Львові, Дніпрі та Києві. Випускник академії музики в м. Дніпро. В 2016 році отримав стипендію ім. Фулбрайта на навчання в Університеті Західного Мічигану в США, де отримав ступінь магістра з джазового виконавства. В 2017 році став одним з 23 музикантів, відібраних для участі у Betty Carter’s Jazz Ahead – престижній програмі резиденції, що проводиться щорічно у Kennedy Center for the Performing Arts у Вашингтоні під керівництвом Джейсона Морана. 
В 2020 був обраний для участі у програмі резиденції Focusyear Basel в Швейцарії, де став одним з студентів Амброза Акінмусірі. Протягом року ансамбль Focusyear записав альбом Bosque, відіграв декілька турів Європою, та зіграв концерти з такими видатними музикантами, як Курт Розенвінкель, Хорхе Россі, Девід Віреллес, Малкольм Брафф, Лайонел Луеке, Гільєрмо Кляйн, Бен ван Гелдер, Джефф Баллард, Джанго Бейтс, Вольфганг Мутшпіль, Інгрід Дженсен, та Мігель Зенон.
Приймав участь у таких фестивалях, як EFG London Jazz Festival, New Trumpet Music Festival (Нью-Йорк), Leopolis Jazz Fest, Am I Jazz?, Nigran Jazz (Іспанія), Eivissa Jazz (Іспанія), Offbeat Jazz Festival (Швейцарія).

Додати коментар